Италианският министър на външните работи Луиджи Ди Майо  разкритикува намесата

...
Италианският министър на външните работи Луиджи Ди Майо  разкритикува намесата
Коментари Харесай

Oбвиниха Дмитрий Медведев в намеса в предизборната кампания в Италия

Италианският министър на външните работи Луиджи Ди Майо  разкритикува намесата на някогашния съветски президент  и сегашен заместник-председател на Съвета за национална сигурност на Русия в акцията за изборите в Италия, планувани на 25 септември, съобщи АНСА.

В Телеграм Медведев, който е дясната ръка на съветския президент Владимир Путин, написа: " Бихме желали да забележим европейските жители на изборите освен да показват тяхното неодобрение от дейностите на техните държавни управления, само че също и да ги санкционират поради тяхната възможна нелепост ". Медведев добави: " Гласовете на гласоподавателите са мощно средство за въздействие ".

В отговор на това изявление Ди Майо съобщи:   " Намесата на съветското държавно управление в италианските избори е в действителност обезпокоителна. Нека италианските политически сили да се дистанцират по един явен метод, без да се стесняват въобще, от съветската агитация ".

Левоцентристката Демократическата партия пък съобщи, че " Медведев, ястребът на съветския режим и почитател на кланетата в Украйна, влиза в италианската предизборна акция, призовавайки гласоподавателите да санкционират държавното управление. Това е сериозен случай на интервенция и всеки би трябвало да се дистанцира, като се стартира от десницата, която е все по-двусмислена по този въпрос ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР